Skip to content

Cele 6 cele mai bune masuratoare laser ieftine pentru mai puțin de 50 euro

De la un profesionist în construcții care trebuie să ia mai multe măsurători exacte zilnic până la un simplu pasionat care dorește să-ți decoreze cu exactitate casa, luarea măsurătorilor exacte este esențială.

Măsuratoarele laser ne ofera frecvent mai multa funcționalitate decât un metru tipic convențional și vor fi întotdeauna mai precise, rapide și ușor de utilizat.

Ce alt avantaj putem căuta masuratorul laser? Să ne gândim la preț. Este posibil să avem un buget restrâns, iar suma pentru achiziție nu este foarte mare, de aceea am pregătit acest articol. Mai jos vom enumera, după efectuarea unui proces de analiză și selecție, 7 cele mai bune masuratoare laser ieftine pentru mai puțin de 50 de euro.

Preturile unui masurator laser

Pe piață putem găsi modele de 300 de euro și chiar peste această cifră. Aceste modele au nenumărate funcții și pot fi utilizate împreună cu aplicațiile de calculator sau telefon mobil. Dacă sunteți interesat de acest tip de produse, puteți vizita un alt articol al nostru (7 cele mai bune masuratoare laser. Ghid pentru a cumpara cele mai bune), unde detaliem și aspectele de care trebuie să țineți cont atunci când alegeti masuratorul laser.

În ceea ce privește produsele de pe această listă, ne vom concentra pe modele economice de nivel mediu ale căror prețuri variază între 25 și 50 de euro.

Fără alte detalii, avansăm pe lista de …

6 cele mai bune masuratoare laser ieftine pentru mai puțin de 50 de euro:

6. Tacklife 60M

Primul model aparține brandului Tacklife și este unul dintre cele mai bine pregătite pentru lucrările de construcție sau alte medii dificile. Are o carcasă robustă cu grad de protecție IP54. Cu alte cuvinte, nu numai că ne oferă o aderență fermă, dar va fi, de asemenea, rezistent la praf, murdărie și apă. Măsurarea cu laser atinge până la 60 m cu o precizie de (+/- 2mm) și poate măsura distanța (min/max), suprafața, volumul, Pitagora pentru înălțime și suprafață triunghiulară.

Dimensiunile sale sunt de 11,8 x 5,4 x 2,8 cm, iar greutatea aproximativă este de 130g pentru acest model care va funcționa prin 2 baterii AAA (neincluse în achiziționarea masuratorului). Acest model este pregătit pentru a fi utilizat chiar și în medii de lucru cu lumină scăzută, ecranul este retroiluminat și larg pentru a vedea clar numerele. Are 4 linii care ne vor arăta clar toate informațiile necesare, precum și capacitatea bateriei, modul de măsurare curent și rezultatul măsurării.

5. Suaoki S9

Primul dintre modelele Suaoki care ajunge pe listă este pe locul cinci, este un masurator laser cu design robust, cu o carcasă de cauciuc consolidată la gradul de protecție IP54, care garantează o durată de viață îndelungată. Poate lua măsurători ale distanței individuale și continue, (min/max), suprafață, volum, Pitagora pentru înălțime și suprafață triunghiulară cu o precizie de ± 1,5 mm și le poate exprima în metri, picioare sau inci, după cum se potrivește utilizatorului.

Dimensiunile sale sunt de 11,5 x 3,3 x 5,2 cm, iar greutatea aproximativă este de 125 de grame pentru acest masurator care funcționează cu 2 baterii de tip AAA de 1,5V. Ecranul este retroiluminat pentru a putea utiliza telemetrul în condiții de lumină scăzută și ne arată 4 linii de numere în care pur și simplu exprimă modul curent, măsurători, nivelul bateriei etc. Achiziționarea acestui model include în afară de masurator: un manual de utilizare, o șurubelniță și o geantă de transport confortabilă.

4. Suaoki D5 – Cel mai economic

Suaoki în modelul său D5 ne oferă cel mai accesibil masurator dar și cu cea mai scurtă gamă. Un instrument profesional de calitate, mai degrabă conceput pentru pasionați, un masurator laser pe care oricine ar trebui să îl aibă în cutia de instrumente. Funcționarea sa este simplă, glisați butonul pentru a porni masuratorul și apăsați un singur buton pentru a face măsurători, iar designul ajută la manevrare datorită capacului din plastic și a prinderii ușoare din cauciuc, care garantează, de asemenea, durabilitate maximă.

Dimensiunile sale sunt 13,6 x 7,8 x 5 cm, iar greutatea aproximativă este de 60 de grame pentru aceasta, care este și cea mai ușoară dintre masuratoarele laser din listă. Are o precizie de (+/- 2mm), poate fi montat pe un trepied standard datorită firului și exprimă măsurătorile în 4 unități schimbătoare (Utilizatorul alege între m, picior, inci sau picior + inch).

3. Excelvan RZS80

Trecând la marca Excelvan, găsim acest model cu o gamă largă de măsurare de până la 80 de metri, care va oferi măsurători rapide ale distanței, zonei și volumului. Puteți efectua aceste măsurători cu o precizie de ± 5 mm (± 0,16 inci), memoria va aminti până la maximum 30 de măsurători anterioare și le puteți exprima în metri (m), inci (in), picioare (ft). Pentru a asigura economii de energie, acest model are o oprire automată care dezactivează masuratorul dacă a fost pornit mai mult de 150 de secunde fără a fi utilizat.

Dimensiunile sale sunt 16,5 x 12 x 6,5 cm, iar greutatea aproximativă este de 260 de grame pentru acest masurator laser care funcționează prin două baterii AAA 1,5 V, care vor fi incluse la achiziție.

Ecranul RZS80 are iluminare de fundal și ne arată clar 4 linii numerice, precum și date despre nivelul bateriei. Achiziția include, pe lângă masuratorul laser și bateriile, un manual de utilizare, o geantă de transport și o frânghie pentru a duce instrumentul în jurul gâtului sau încheieturii și pentru a evita accidentele cu căderi.

2. Excelvan A40

Al doilea și ultimul model de marcă Excelvan care isi face loc pe listă este A40, care are o gamă mai mică decât RZS80, dar oferă un raport calitate/preț excelent. Acest model ne va permite să calculăm distanța, suprafața și volumul cu precizie, rapid și confortabil, la un domeniu de măsurare de până la 40 de metri. Are o precizie ridicată de ± 2mm și poate efectua, de asemenea, măsurarea indirectă prin teorema lui Pitagora.

Dimensiunile sale sunt de 11,8 x 5,4 x 2,8 cm, iar greutatea aproximativă este de 180 de grame pentru acest model care funcționează prin 2 baterii de 1,5V AAA care vor fi incluse la achiziție. Printre alte funcții, găsim adunarea, scăderea, funcția continuă și măsurarea max/min, fiecare dintre ele putând fi exprimată în metri, inci și picioare pentru confortul utilizatorului. Desigur, afișaj LCD multi-line cu iluminare de fundal.

1. Fixkit TL-D2

Ultimul brand care si-a făcut loc pe listă este Fixkit, ocupând primul loc. Este un alt model cu o gamă largă de 80 de metri, care rămâne la un cost sub 50 de euro, oferind un raport calitate/preț excelent. Putem măsura distanța, suprafața și volumul cu o operație simplă și puteți solicita, de asemenea, măsurarea indirectă prin teorema lui Pitagora.

Dimensiunile sale sunt 17 x 8,4 x 6 cm, iar greutatea aproximativă este de 200 de grame pentru acest model care funcționează cu două baterii AAA, incluse în achiziție. Manualul de utilizare este inclus, de asemenea, o carcasă din piele practică pentru protecție și transport. Precizia de ± 1,5 mm și expresia măsurătorilor în metri, inci și picioare pentru acest masurator care este, de asemenea, rezistent la apă, rezistent la praf și are un ecran LCD iluminat.

În acest fel, închidem lista cu 6 cele mai bune contoare laser ieftine.