Skip to content

Masurator laser Bosch Professional GLM 80

Masuratoarele laser au devenit de la aparitia acestora un mare aliat al celor care efectuează activitati relationate cu constructii de clădiri și a topografiei în general.

Masurator laser de distante „ GLM 80 Professional “ este o opțiune foarte importanta de luat în considerare în cazul în care aveți nevoie de aceste dispozitive pentru a efectua diferite tipuri de măsurători în constructii.

În continuare, va facem cunoscute acele caracteristici și avantajele principale pe care le oferă acest model eficient.

Acest model este considerat de mulți un dispozitiv ușor și puternic, așa că nu este recomandat să tineti cont de mărimea sa. Permite îndeplinirea diferitelor funcții pentru măsurarea lungimilor, astfel încât nu este posibilă numai efectuarea de măsurători ale diferitelor zone și volume, dar oferă și opțiunea de a o face în unghiuri diferite și chiar permite măsurarea lungimii indirecte, optiune pe care foarte puține modele din piața o aduc.

Avantajele masuratorului laser Bosch Professional GLM 80

Măsurarea indirectă a lungimii

Măsurarea indirectă a lungimii este o caracteristică pe care puține telefoane convenționale o oferă. Acest tip de măsurare este de mare ajutor atunci când se calculează, de exemplu, înălțimea unei anumite zone. Acest lucru se poate realiza prin fixarea a 2 puncte diferite, cum ar fi baza și coroana unui copac, acest lucru ne va permite să cunoaștem cu exactitate înălțimea reală a arborelui.

Conexiune Bluetooth

Datorită suportului Bluetooth 4.0, este posibil să conectăm masuratorul nostru laser cu anumite dispozitive Android și iOS. Aceasta înseamnă că poate fi folosită mână în mână cu diferite tipuri de aplicații de supraveghere găsite în magazinele diferitelor dispozitive inteligente. Bosch oferă utilizatorilor o aplicație proprie cu diferite instrumente profesionale, astfel încât această alternativă este cu adevărat utilă.

Combinația între modelul GLM 80 și rigla R 60

Mulți recomandă utilizarea acestei combinații și nu pentru puțin, utilizarea acestor două instrumente permite obținerea unei detectări precise a intervalului și utilizarea unui inclinometru digital. Acest lucru vă permite, de asemenea, să profitați din plin de giroscopul 360 °.

Afișaj dinamic

Simplul fapt că ecranul se rotește și se acomodează astfel încât informațiile oferite de dispozitiv să poată fi citite indiferent de poziția în care se află este una dintre opțiunile care îl fac să fie considerat o opțiune excelentă. La rândul său, are ecranul iluminat, ceea ce îl face ideal în locuri întunecate sau luminoase.

Specificații tehnice ale masuratorului laser Bosch GLM 80

 • Greutatea produsului: 141 g
 • Dimensiuni produs: 3 x 5,1 x 11,1 cm
 • Baterii: 2 (de) AAA necesare, incluse
 • Numărul modelului de produs: 0601072300
 • Precizia de măsurare obișnuită: ± 1,5 mm
 • Culoarea produsului: albastru-negru
 • Tensiune: 18 volți
 • Sistem de măsurare: metric
 • Ai nevoie de baterii: Da
 • Tip baterie: alcalină

Caracteristici principale:

 1. Intervalul său maxim este de 80 de metri.
 2. Permite salvarea automată a ultimelor 20 de valori de măsurare și o constantă.
 3. Are un senzor de înclinare 360º, astfel încât permite o mare varietate atunci când se măsoară în diferite poziții.
 4. Ecranul său este rotativ și, în plus, are iluminat integrat.
 5. Dispozitivul are o baterie reîncărcabilă și poate fi încărcat prin conectarea prin micro USB standard.
 6. Acesta oferă utilizatorului să efectueze până la 25000 de măsurători pe utilizare.
 7. Este compatibil cu rigla R 60.

Cu toate aceste caracteristici, masuratorul laser profesional GLM 80 devine unul dintre cele mai bune de pe piață. Dacă sunteți în căutarea calității și a celui mai bun preț, marca vă va păstra satisfăcut de acest produs.

Note despre masuratoarele cu laser

Acestea permit o înțelegere precisă a stabilității unei anumite suprafețe care este examinată în prezent. Toate acestea în detaliu deosebit și care pot servi drept ghid la îndeplinirea lucrărilor dorite în acea zonă.

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui laser, care este proiectat de dispozitiv și permite înțelegerea, distanța și ridicarea unui punct dorit. Acest lucru este de mare ajutor pentru constructorii și experții în domeniul topologiei, să facă măsurători precise ale unei suprafețe sau zone date și, cu aceste informații, să ia măsuri de precauție la efectuarea unui tip de lucru.