Skip to content

Nivela laser Bosch PCL 20 (set)

Fie pentru atelierul personal, fie pentru a completa setul nostru de instrumente al unui profesionist în construcții, nivela laser este un instrument care nu poate să nu fie prezent.

Folosit de tâmplari, pictori, zidari și chiar designeri de interior, ne va ajuta să realizăm tot felul de măsurători și aliniere orizontală, verticală și încrucișată.

Dacă sunteți în prezent în căutarea acestui tip de instrument, acest articol poate fi util, deoarece vom analiza detaliat nivela laser Bosch PCL 20, una dintre cele mai precise și solicitate opțiuni de pe piață.

Funcții

Ceea ce căutăm practic la o nivela laser este capacitatea de a proiecta linii clare și precise care ne ajută în vopsire, așezarea plăcilor sau alinierea decorațiunilor.

Bosch PCL 20 are diode laser cu înaltă calitate și claritate pentru linii laser vizibile care vor fi proiectate în roșu. Vorbim de linii la plural, deoarece acest model va permite realizarea de linii orizontale și verticale individuale, dar și proiecția laser a liniilor încrucișate. În plus, cu funcția de plumb care ne va permite să lucrăm pe planuri înclinate sau să transferăm un punct de la podea la tavan.

Ca majoritatea modelelor de pe piață, PCL 20 are o nivelare automată rapidă care vă va pregăti pentru lucru în câteva secunde și fără a fi necesară alinierea manuală. Suprafața de lucru pe care acest model o poate acoperi este de aproximativ 10 metri, ceea ce poate fi considerat cel mai mare dezavantaj al acestuia, este pentru o distanta mică.

Laserul funcționează prin 4 baterii alcaline din care primul lot este inclus la cumparare.

Design și accesorii

Bosch este o companie care se află în prim-plan atunci când vine vorba de fabricarea de instrumente de lucru, dar design-urile sale nu sunt cu mult în urmă în ceea ce privește calitatea. PCL 20 este proiectat din designul său pentru a fi un dispozitiv ușor și intuitiv de manipulat, completat cu un mâner Softgrip pentru o aderență mai bună și mai confortabil, care este inclus în cumpararea nivelei laser.

Structura sa compactă și ușoară ajută, de asemenea, la o utilizare mai simplă, având dimensiunile 32,8 x 16 x 12,5 cm, ceea ce va permite depozitarea sa în orice colț al cutiei de instrumente sau al sertarului. Partea inferioară are, de asemenea, un fir integrat de 1/4 inci, potrivit pentru toate stativele convenționale.

Setul este mai bun?

După cum am menționat mai sus, PCL 20 are un fir integrat de 1/4 inci care îi va permite să fie plasat pe suporturi standard. Cu toate acestea, ce este mai bun decât un stativ proiectat de Bosch și proiectat exclusiv pentru plasarea acestei nivele laser? Această combinație este cea pe care o puteți obține odată cu cumpararea Bosch PCL 20 SET care adaugă doar 20 de euro mai mult la prețul final de cumparare.

Rezumatul caracteristicilor tehnice

  • Brand: Bosch
  • Model: PCL 20
  • Dimensiuni: 32,8 x 16 x 12,5 cm
  • Culoare: negru, verde
  • Greutatea produsului: 600 grame.
  • Putere electrică: 65 wați
  • Amperaj: 1 A

Evaluarea și opinia utilizatorului cu privire la nivela laser Bosch PCL 20

Să ținem cont de opinia clienților care au achiziționat și utilizat deja produsul pe care credem că suntem interesați să îl cumparam este un avantaj pe care, din fericire, îl avem. În cazul acestei nivele laser răspunsul este pozitiv.

Consensul conformității generale a clienților pare să indice funcționalitatea, confortul și manevrarea ușoară (în mare parte datorită dimensiunilor compacte), anumiți cumpărători indicând importanța funcției de plumb pe care nu toate modelele o au.

Concluzie

Ca cea mai importantă companie producătoare de instrumente care este Bosch, nu este surprinzător faptul că ne oferă unul dintre cele mai bune modele de nivele laser. Desigur, este un dispozitiv compact și gândit mai degrabă pentru uz casnic, dar cu siguranță unul care depășește așteptările. (Aici puteți vedea care sunt cele mai bune nivele laser Bosch).

Indiferent dacă lucrează acasă sau în atelierul nostru, PCL 20 SET apare ca o opțiune versatilă, ușor de utilizat și accesibilă, pe care nu ezităm să o recomandăm aici.