Skip to content

Nivele laser Huepar. Comparatia si analiza celor 5 cele mai bune

În această secțiune vă prezentăm 5 dintre cele mai bune lasere Huepar, astfel încât să puteți efectua construcții cu o nivela cu adevărat remarcabil de precizie.

Există o mulțime de produse, dar acestea sunt într-adevăr recomandate, au un preț accesibil, portabilitate ridicată și o mulțime de opțiuni pentru a profita de ele.

1. Huepar BOX-1G

Aceasta ar putea fi considerată una dintre cele mai accesibile opțiuni pentru cei care iubesc DIY-ul și construcția. Printre principalele sale avantaje este cât de ușor este să-l duci dintr-un loc în altul, datorită greutății și dimensiunii sale reduse, vorbim despre 500 g, înălțimea de 9,5 cm, cu 8,5 cm lățime și 5,8 cm adâncime.

În funcționare se aplică linii transversale, orizontale și verticale.

Huepar spune că viziunea laserului împreună cu precizia acestuia este foarte mare, ajungând la o abatere de aproximativ doi milimetri la 10 metri distanță, asta considerând că laserul poate fi distins până la aproximativ 40 de metri în linie dreaptă. Pentru activarea acestuia va trebui să apăsăm un singur buton, așa că vom repeta acest proces pentru a comuta între linii verticale sau orizontale și transversale. Ca sursă de alimentare, folosește patru baterii AA, ceea ce permite o utilizare constantă de maxim 4 ore.

Tipul de laser folosit de Huepar BOX-1G este tipul II. Are două moduri de utilizare, modul manual (fără nivelare automată) și modul de autonivelare (cu pendul deblocat). Pachetul include o bază rotativă de 360º, o placă țintă cu laser, 4 baterii AA, o pungă de transport portabilă și un manual de utilizare împreună. În cele din urmă, spuneți că laserul Huepar BOX-1G este impermeabil și rezistent la praf, așa că nu ar trebui să ne facem griji pentru aceste substanțe.

2. Huepar GF360G

Trecând de la gama accesibilă la gama profesionala, avem Huepar GF360G , o nivela laser capabila să-și arunce lumina într-o gamă de 360 ​​°. Adică, cu un plan orizontal și două planuri verticale, acoperă 360º pentru a vizualiza complet camera și a încadra totul perfect. Greutatea acestui dispozitiv este de 1,35 kg și măsoară 19 cm înălțime x 10 cm lățime x 8,8 cm adâncime. Ca de obicei în marca Huepar, laserul este vizibil până la 45 de metri, iar în acest caz, are o autonomie de 6 ore datorită unei baterii de litiu reîncărcabile.

Laserul este precis, cu o abatere de aproximativ 3 mm pentru fiecare 10 metri.

Modul de utilizare este simplu, vă permite să comutați între linii verticale, orizontale sau toate în același timp prin apăsarea unui buton. Are un sistem de autonivelare și modul manual, al doilea va fi mai util pentru proiectarea liniilor non-nivel. De asemenea, este permis să se lucreze cu un modul puls care extinde vederea laser până la 60 de metri, utilă în medii foarte luminoase. În mod similar, nivela laser Huepar permite proiectarea laserului la o distanță minimă de 10mm, utilă pentru profesioniștii în construcții cu panouri.

Există mai multe accesorii incluse în pachet, avem o bază care vă permite să plasați laserul pe trepieduri, plăcile respective pentru obiectivul laser, bateria reîncărcabilă (Huepar GF360G vă permite să îl utilizați în timpul încărcării), adaptor de alimentare, cablu de alimentare alimentare, manual de utilizare și o geantă portabilă pentru transportul lor. Se poate spune că în zona inferioară a bateriei există un capac izolator, este necesar să îl scoateți pentru a utiliza aparatul.

3. Nivela laser Huepar 902CG

Nivelatorul Huepar 902CG oferă o aprovizionare echilibrată pentru cei care nu au nevoie de o nivela laser superioara, dar oferă mai multe opțiuni la un preț confortabil. Avantajul principal al acestui laser este că permite acoperirea la 360º, funcționând cu un singur buton care vă permite să comutați între verticale, orizontale sau toate în același timp întotdeauna în 360 °. Are un sistem inteligent de pendul, deși poate fi comutat la modul manual sau autonivelare fără nicio problemă.

Ca de obicei la acest producător, laserul va fi vizibil până la 45 de metri distanță, are și protecție împotriva apei și a prafului. Precizia laserului de tip II este de aproximativ 3 mm pentru fiecare 10 metri de distanță, având o autonomie de 4 până la 6 ore, în funcție de dacă folosim o baterie de 1500 mAh sau 4 baterii AA. Dacă lucrați afară, puteți utiliza un modul puls cu un receptor care este achiziționat separat pentru a crește luminozitatea laserului.
Printre componentele incluse în pachet se numără baza magnetică, sacul portabil portabil, cele patru baterii AA, placa țintă cu laser și manualul de utilizare convenabil tradus în diferite limbi. Trebuie spus că nivela laser Huepar 902 CG măsoară 16,8 cm înălțime x 7,6 cm lățime și 16,8 cm adâncime, împreună cu o greutate de aproximativ 900gr.

4. Huepar 9211G

Nivela laser Huepar 9211G este o altă opțiune accesibilă pe care producătorul o are pentru a satisface utilizatorii care nu au nevoie de o mulțime de opțiuni.. Acest laser poate fi utilizat atât pentru linii verticale cât și pentru orizontale, cu o precizie de plus sau minus 3 mm pentru fiecare 10 metri de distanță. Se poate spune că ating maxim 40 de metri, numărând, în plus, niveluri automate de 4º pe suprafețe.

Ca de obicei în seria Huepar, laserul este fabricat pentru a rezista la șocuri, fiind imun la apă și praf. Huepar 9211G este de asemenea foarte transportabil, fiind una dintre cele mai ușoare variante ale producătorului. Vorbim despre 9,3 cm x 8 x 6,4 cm și o greutate de aproximativ 400g.

Autonomia pe care o are este de asemenea remarcabilă, ajungând la 6 ore de utilizare continuă cu 2 baterii AA sau mai multe dacă se folosește o baterie de 1500 mAh. Montura sa în formă de L permite ancorarea la diverse materiale, fiind cazul punerii acestuia pe un trepied dacă avem nevoie, crescând astfel versatilitatea acestuia. Pachetul include laserul Huepar 9211G, baza magnetică, plăcile țintă cu laser, 2 baterii AA, o carcasă ideală de transport a cârpelor și un manual de utilizare tradus în diferite limbi.

5. Huepar 9011G

În cele din urmă, vă prezentăm una dintre cele mai economice opțiuni de nivela de laser Huepar, 9011G. În ciuda faptului că este foarte accesibila, Huepar 9011G devine un aliat al persoanelor care au nevoie de un dispozitiv compact, economic și de încredere pentru a îndeplini sarcini de construcții interioare. Designul său îi permite să fie utilizat direct pe un trepied, pe de altă parte, laserul iese în poziție verticală și orizontală cu o precizie de aproximativ 3 mm pentru fiecare 10 metri de distanță.

Modul de utilizare este printr-o lamă, scoateți blocul cu această mișcare și activați pendulul pentru a avea o cruce laser în câteva secunde în direcția dorită. Are modul manual și modul de nivelare automată, care va funcționa până la o suprafață mai mare sau mai mică de 3º. Ca sursă de energie, utilizează două baterii AA sau o baterie reîncărcabilă de 1500 mAh, care poate fi achiziționată ca accesoriu.

Printre componentele incluse se numără o bază rotativă la 360 ° care este magnetică, o placă obiectivă cu laser verde, două baterii AA, o cutie de pânză pentru transport și un manual de utilizare tradus în mai multe limbi. Trebuie spus că nivela laser Huepar 9011G cântărește 500gr și măsoară 7,5 cm x 7,5 cm x 6,5 cm.

Concluzii și opinii despre nivele laser Huepar

Nivele laser Huepar sunt una dintre cele mai bune instrumente de calitate la timp pentru a îndeplini orice sarcină care necesită precizie. Cel mai ieftin model este 9011G al cărui preț este în jur de 55 de euro, în timp ce unul dintre cei mai buni vânzători este Huepar 902CG cu un preț aproximativ de 155 de euro. În cele din urmă, avem cel mai complet model al acestei secțiuni care costă aproximativ 215 euro, care este Huepar GF360G.

Sperăm că ai găsit acest articol util dacă te-ai gândi să cumperi o nivela laser Huepar ca instrument de lucru.