Skip to content

Lista celor 10 nivele si masuratoare laser cele mai vandute in 2020

Nivelele laser sunt în prezent cele mai precise și populare instrumente de măsurare și aliniere orizontală, verticală și încrucișată de pe piață.

Tâmplarii, pictorii, constructorii și designerii de interior, fie că sunt amatori sau profesioniști, au început să utilizeze nivela laser iar acest lucru a avut un impact asupra pieței.

În zilele noastre, o cantitate uriașă de produse deschide o gamă largă de prețuri și funcții suplimentare și poate confunda sarcina de a descifra care este cea mai bună opțiune. Acesta este motivul pentru care vă aducem această listă a celor 10 nivele și masuratoare laser cele mai vândute in 2019 care examinează cele mai selectate modele de către oameni și vă ajută cu caracteristicile detaliate pentru a lua o decizie corectă. (Vă reamintim că o nivela laser nu este totuna cu o masuratoare laser).

Cele 10 cele mai bune nivele și masuratoare laser din acest an

Le vom plasa în ordine inversă de la locul 10 la cea mai buna nivela laser al anului:

10. Bosch PLL 360

Acesta este primul dintre cele 4 modele de nivele laser marca Bosch care ajunge pe listă. Poate genera o linie verticală și o linie orizontală de 360 ​​°, vizibilitate precisă și ridicată care permite utilizatorului să lucreze până la patru pereți cu o rază de lucru de 20 de metri.

Are nivelarea automată și precizia de ± 0,5 mm/m. Măsurile la PLL 360 sunt 32 x 16,2 x 15 cm, greutatea sa este de 700 de grame și funcționează cu 4 baterii AA.

Acest model poate fi montat cu ușurință pe perete cu un suport inclus în produs sau poate fi plasat pe un trepied standard datorită firului integrat de 1/4 ”.

9. Bosch PCL 10

Al doilea dintre modelele de nivele laser Bosch care apare pe listă este unul mai mic, pentru utilizatori mai casual și nu are funcția de linii 360 °. Puteți genera linii verticale, orizontale și le puteți traversa. Blocarea pendulului permite, de asemenea, ca nivela să fie utila pentru lucrul pe pârtii. Gama de PCL 10 este de până la 10 metri cu o precizie de ± 0,5 mm/m și are o nivelare automată de 4 secunde.

Măsurile sunt de 9,2 x 6,6 x 10,8 cm, greutatea aproximativă este de 400 de grame și funcționează cu 2 baterii AA.

Acest model, care include o carcasă practică de pânză pentru depozitarea și transportul nivelei, nu este livrat cu suportul de perete, deși menține firul integrat de 1/4 ” care îi permite să fie utilizat pe un trepied standard. (Este un model foarte bine apreciat de nivela laser ieftina.)

8. Excelvan A40

Acest model de telemetru laser este unul dintre cele două marca Excelvan care ajunge pe o poziție din listă. Puteți face măsurători precise ale distanței, suprafeței și volumului. Funcțiile suplimentare vă permit să adăugați sau să deduceți valori diferite și să calculați măsurători minime și maxime. În plus, A40 poate folosi teorema lui Pitagora pentru a măsura distanțele și lungimile indirecte atunci când nu este posibilă măsurarea directă.

De asemenea, include nivelul bulelor integrate. Intervalul de măsurare este de 40 de metri, iar precizia este de ± 0,5 mm/m.

Măsurile sunt de 118 x 54 x 28 mm, greutatea aproximativă este de 180 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

7. Leica Disto X310

Masurator laser robust și recomandat pentru lucrările de construcție, acest telemetru are o autonomie de 120 de metri și are un senzor de înclinare de 360 ​​° pentru măsurări indirecte. Combinația de măsurare a distanței și a pantelor vă permite să determinați distanța orizontală cu exactitate și ușor, chiar și cu obstrucții. Precizia de ± 1,0 mm/m.

Este foarte rezistent, pregătit să reziste cu ușurință la picături de până la 2 metri și sigilat împotriva apei și prafului, ceea ce facilitează curățarea sub apă.

Măsurile sunt de 122 x 55 x 31 mm, greutatea aproximativă este de 155 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

6. Excelvan E2

Al doilea masurator laser Excelvan de pe listă este E2 , deși este foarte similar cu modelul A40 ca mărime și preț, acesta a fost cel mai bine vândut. Poate măsura distanța, suprafața și volumul într-un interval ridicat de 70 de metri (Una dintre cele mai clare diferențe fata de predecesorul său, care funcționează până la 40 de metri distanță). Conține iluminare de fundal LCD, iluminare a afișajului și afișaj cu mai multe linii.

Funcțiile suplimentare includ adăugarea și scăderea valorilor diferite și calcularea măsurătorilor minime și maxime. Pe lângă, utilizarea Teoremei lui Pitagora pentru a măsura distanțele și lungimile indirecte atunci când nu este posibilă măsurarea directă. Precizia de ± 2,0 mm/m.

Măsurile sunt de 17 x 11,5 x 2,6 cm, greutatea aproximativă este de 110 grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

5. DeWalt DW088K-XJ

Este singurul model dintre toate nivelele laser DeWalt care ajunge pe listă. Se bazează pe simplitate cu sistemul său cu două butoane și un indicator al bateriei. Poate desena linii verticale și orizontale individuale și, de asemenea, le poate traversa într-un interval de 15 metri cu o precizie de precizie de ± 0,3 mm/m. Se nivelează automat pe suprafețe înclinate până la 4 °.

Carcasa este acoperită cu cauciuc care îi permite să reziste loviturilor normale obisnuite la locurile de muncă și are o zonă magnetică pentru a o atașa pe suprafețele metalice. De asemenea, include un suport pentru șape pentru a facilita instalarea tavanelor și, la fel ca majoritatea modelelor, se adaptează, de asemenea, oricărui trepied standard cu firul integrat ¼ ”.

Măsurile sunt de 23,5 x 11,4 x 24,1 cm, greutatea aproximativă este de 460 de grame și funcționează cu 3 baterii AA. Produsul include și o carcasă neagră pentru o mai bună stocare și transport a laserului și a accesoriilor suplimentare.

4. Bosch Zamo

Acesta este cel de-al treilea model al mărcii Bosch care ajunge pe listă, în acest caz un model mult mai compact a cărui dimensiune îi permite să se încadreze în palma mâinii sau într-un buzunar. De fapt, Zamo este cel mai mic masurator laser de pe piață.

Poate trasa linii într-un interval de până la 20 de metri cu o precizie de ± 3 mm, iar afișajul digital include funcția de memorie. Forma practică dreptunghiulară a Zamo include, de asemenea, un mâner SoftGrip pentru o asistență manuală mai bună și mai confortabilă. Un alt laser care indică simplitatea cu funcțiile sale, are doar un buton ascuns în spatele unui comutator de glisare. Atingeți apăsând butonul o dată, astfel încât măsurarea să apară pe ecranul laser.

Măsurile sunt de 10 x 3,6 x 2,3 cm, greutatea aproximativă este de 80 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

3. Leica Disto D2

Este al doilea laser al mărcii Leica care ajunge pe listă, foarte vândut datorită surprinzătorului interval de distanță (60 metri) pe care îl are pentru dimensiunile compacte pe care le are. Permite măsurarea distanțelor, suprafețelor minime și maxime, a volumelor, cu o precizie de ± 1,5 mm. Puteți utiliza, de asemenea, Teorema lui Pitagora pentru a măsura distanțele și lungimile indirecte atunci când măsurarea directă nu este posibilă. Deși următorul videoclip este în engleză, puteți vedea acest masurator de distanță rulând.

Este practic și cu dimensiuni de buzunar, cu suport ferm și iluminare a ecranului care facilitează citirea în întuneric. Pentru ușurința de utilizare și transport, include o curea de mână sau gât și o carcasă. Memoria vă permite să vă mențineți la ultimele 10 măsurători efectuate.

Măsurile sunt de 11,1 x 4,3 x 2,3 cm, greutatea aproximativă este de 90 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

2. Jetery LDM01

În mod surprinzător, singurul model Jetery de pe listă atinge poziția numărul 2. Cu o gamă de 40 de metri puteți măsura distanța, suprafața și volumul cu o precizie de ± 2 mm. Are un nivel de bule și include funcția de Teorema lui Pitagora pentru a măsura distanțele și lungimile indirecte atunci când măsurarea directă nu este posibilă și funcția de adunare și scădere.

Este compact și la îndemână, cu afișaj LCD și iluminare de fundal pentru o citire mai bună pe întuneric. Include curea de mână sau gât și fir integrat de 1/4 ” pentru montarea ușoară pe orice trepied standard.

Măsurile sunt de 18,2 x 13,4 x 6,6 cm, greutatea aproximativă este de 280 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA care oferă o durată de viață a bateriei de aproximativ 6000 de măsurători.

1. Bosch Quigo II

Nu este surprinzător faptul că poziția numărul 1 de pe listă este un produs al mărcii Bosch, din moment ce alte 3 modele la nivela laser de la aceeași companie au obținut poziții la cei mai buni vânzători.

Quigo II poate proiecta simultan linii verticale și orizontale cu o rază de acțiune aproximativă de 7 metri cu o precizie de ± 0,8 mm/m și are o blocare a pendulului care permite lucrul pe pârtii. Are nivelarea automată, contribuind foarte mult la economisirea timpului, iar suportul universal MM 2 (Inclus cu produsul) facilitează montarea sa pe pereți pentru o muncă mai confortabilă.

Măsurile formei sale cubice sunt de 6,5 x 6,5 x 6,5 cm, greutatea aproximativă este de 250 de grame și funcționează cu 2 baterii AAA.

Fiind unul dintre cele mai versatile (întrucât va servi pentru meserii de la design interior până la tâmplărie) și complet în funcționalitățile modelelor de nivele laser prezentate, este simplu să înțelegem că a fost cel mai bine vândut.

Concluzie:

Acestea au fost cele mai vândute nivele laser și masuratoare laser pe piață. Acestea variază foarte mult ca mărime, modele și mărci, dar au ceva în comun: prețul mediu este unul relativ accesibil.

Rețineți că un nivelator laser nu este același cu un masurator laser.

Dacă comparăm cel mai scump dintre produse care este Leica Disto X310 și cel mai ieftin din listă Jetery LDM01, prețul mediu ajunge să fie de aproximativ 90 de euro. Un cost care pare să indice că nu este necesar să cheltuiți prea mulți bani în acest caz pentru a obține un produs care îndeplinește calitatea și funcția.

Sperăm că lista a clarificat unele dintre îndoielile dvs. și vă va facilita calea către alegerea masuratorului laser sau a nivelei laser.

Deoarece selecția va continua să varieze de-a lungul anului, mai jos puteți vedea care este top 3 al acestui moment: